Champignonsoesjes
4 grote soezen - 1 blikje of 100 gr. verse champignons - 3 eieren - 3 eetlepels melk - 60gr. geraspte oude kaas - 1 prei - zout - peper - boter of margarine.
Kook, indien verse champignons worden gebruikt, ze in weinig water met wat zout in ca. 10 min. gaar. Snijd ze in plakjes. Klop de eieren met de melk los. Roer er de kaas, champignons en de gesnipperde prei door. Maak het mengsel op smaak af met peper en zout. Vul er de opengesneden soezen mee. Sluit de soezen, besmeer de bovenkant met gesmolten boter of margarine en strooi de fijn gesnipperde peterselie erover.
 
Bijpassende wijnen: 4

Appellation ControléeGebiedKleur
Chassagne-MontrachetBourgognewit
Chevalier-MontrachetBourgognewit
MeursaultBourgognewit
Puligny-MontrachetBourgognewit



© 2005 - 2017 by Wijndatabase.nl