Kabeljauw a la Picasso
200 g kabeljauwfilets, 4 schijven ananas, 1 banaan, 200 g tomaten, 2 bolletjes gember, 2 eetlepels gembersiroop, 2 eetlepels dieetmargarine, zout, laurierblad, peterselie, selderij.
Kook de kabeljauwfilets gaar in water met zout, laurierblad, peterselie en selderij in 10 a 15 minuten. Smelt de margarine en bak hierin de schijven ananas, de in vieren gesneden banaan, de in plakken gesneden tomaat en de gesneden bolletjes gember snel bruin, maar niet gaar. Maak het geheel af met de gembersiroop en geef het bij kabeljauwfilets. De kabeljauwfilets kunnen ook, nadat ze door bloem gehaald zijn, gebakken worden in: - dieetmargarine - maïs- of zonnebloemolie. Visgerechten vis of wit vlees in saus
 
Bijpassende wijnen: 1

Appellation ControléeGebiedKleur
RosetteBergeracwit



© 2005 - 2017 by Wijndatabase.nl